Fotbollsdamerna avslutade med seger

Foto av författare

Morgan Grip

Camilla Larsson innehar, med sina 10 mål under säsongen, just nu andraplatsen i skytteligan 2016. Några omgånger återstår dock att spela för övriga lag. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Morgan Grip
Svegs IK/Vemdalens IF avslutade säsongen med seger mot IFK Östersund 2 på Jämtkraft Arena. Matchen slutade 1-2.

Östersund tog ledningen tidigt i matchen men Svegs kvittering kom omgående genom Camilla Larsson, 1-1 i 9:e minuten. Dryga fyra minuter senare gav Anna Backman Sveg ledningen med 1-2. En ledning som stod sig matchen ut och damerna kunde avsluta säsongen med att ta tre poäng.

Tidig säsongsavslutning för damerna som nu alltså spelat alla sina matcher för i år. Damerna ligger just nu på andra plats i tabellen, på samma poäng som serieledarna Järpens IF som SIK/VIF förlorade tungt mot i torsdagens bortamöte. Efter underläge 4-1 i halvtid vinner till slut hemmalaget Järpens IF med hela 6-2.

Några omgångar återstår dock för de övriga lagen. Sista omgången spelas inte förrän den 24:e september så än vet vi inte vilken placering damerna slutar på i årets division 3.