800 LogRockade i Sveg

Stefan "Skinken" Thullnérs fick igång publiken rejält med sin Sven-Ingvarshyllning, Jag ringer på fredag. Foto: Morgan Grip

Dela det här!

Omkring 800 personer tog sig till Storöns folkpark den något kylslagna augustikvällen för årets LogRock, tillika final i LogRocks-turnén 2017, en turné som dock inte blev den succé man hoppats på då publiken svek.

Till finalen på Storön i Sveg kommer dock publiken, drygt 800 besökare löste inträde och fick bland annat lyssna till Sven-Ingvarshyllningar framförda av bland andra Jan Trana Svensson, Stefan Skinken Thullnérs och Thomas Pedersen.

För underhållningen på danslogens scen stod, förutom Kingen själv, Gry Sol Karlsson, Alma & the Papas, The Bomps, Sigge Hill och Ewert Ljusberg.

I serveringen underhöll Bob, Hank & Joe och på stora scenen var det Levande Jukebox, valfri låt – valfritt belopp.

– Det är fantastiskt att det kommer så mycket folk. Vi har trots allt haft en del konkurrens om publiken den här helgen. Det här kan man bygga på för framtiden, säger Kingen.

Konceptet LogRock drog Kingen igång på Gammelgården i Sveg i augusti 2013 men efter fyra år på Gammelgården flyttades LogRocken i år till Storöns folkpark.

– Jag tycker att det funkar ypperligt här på Storön, alla har tak över huvudet om det blir dåligt väder, säger Kingen.

– Jag tycker det blev en väldigt lyckad kväll, riktigt roligt att det kom så mycket folk. Jag hoppas att de som kom hade en bra kväll, det bjöds ju på otroligt mycket bra musik i alla möjliga konstellationer från klockan 20 till 01, säger Thomas Pedersen, kassör i Föreningen Storöns Folkpark.

– Jag vill lyfta fram de som har jobbat, utan dem är det helt omöjligt att genomföra en sån här kväll. Vi var cirka 20 stycken som jobbade, vilket egentligen är alldeles för få och på gränsen för att det skall gå att genomföra en sån här kväll och att vi skall palla med, säger Thomas Pedersen.

– Vi har haft ett bra samarbete mellan folkparken och Kingens koncept LogRocken, men skall vi dra runt det här fler gånger så behöver vi dock bli fler som jobbar om det skall fungera, säger Thomas Pedersen.

– Ta gärna kontakt med oss i föreningen om ni vill hjälpa till. Ju flera desto mindre betungande och vi kan dela upp arbetet i olika ansvarsområden. Detta är faktiskt riktigt roligt om många hjälps åt, säger Thomas Pedersen.

LogRocken har tidigare i sommar för första gången dragit ut på turné, en turné som inte blev den succé man hoppats på då publiken svek. Om det blir någon turné 2018 är i nuläget oklart och något man kommer att ta ställning till senare.

– Vi kraschade rejält med turnén, det får vi ta lärdom av och kanske göra annorlunda om det blir någon turné nästa år. Vi kommer att utvärdera det senare, säger Kingen.

– Musikaliskt var det kanonkvällar vi genomförde så det var inget fel på det, men jag tror att det är så att LogRocken är ett varumärke som man måste jobba in och det tar sin tid, säger Kingen.

Dela det här!