De spelade för livet

Foto av författare

Jessica Grip

img_0921.jpg
Rök.@ tillsammans med Erika Svedberg och Sofia Högare bjöd på bejublad konsert i både Sveg och Hede under helgen. Foto: Morgan Grip
Det blev en riktigt lyckad kväll i Svegs kyrka när Rök.@ hade bestämt sig för att göra en stödkonsert till förmån för föreningen Mö finns. När kyrkklockorna ringde strax före kl. 18 var kyrkan full av människor och förväntan. Under rubriken Spela för livet bjöds det på en härlig kväll med blandade tongångar och fantastisk sång av Erika Svedberg och Sofia Högare. 

Pengarna som samlas in till föreningen går oavkortat till olika aktiviteter för såväl cancersjuka som deras anhöriga. Även i Hede hölls konsert i fullsatt kyrka i fredags och sammanlagt har 400 personer bidragit till en bra start för föreningen som startades i september och redan har en bit över hundra medlemmar.

– Fantastiskt roligt att se så mycket folk i kyrkan, säger Kicki Jonasson, som närmast kommer att jobba för att få till en aktivitetsgrupp i Svegsbygden.

För dig som inte hade möjlighet att ta del av helgens konserter bjuder vi på ett litet smakprov. 
Vill du bli medlem i föreningen Mö finns sätter du in 100 kronor till bankgiro 571-2146 och anger namn, adress, telefonnummer samt mejladress på inbetalningen.

 

Bild 2

img_0897.jpg

Bild 3

img_0908.jpg

Bildtext 2
Foto: Morgan Grip
Bildtext 3
Foto: Morgan Grip
Videotext
Sveg.se-TV: 26 minuter från Vi spelar för livet! En konsert i Svegs kyrka till förmån för Mö Finns. Foto: Morgan Grip

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!