Amro har slagit upp portarna till Pizza Rosa

I fredags öppnade Svegs senaste tillskott på restaurangscenen när Amro Mahmoud slog upp portarna till Pizza Rosa. Foto: Morgan Grip

Dela det här!

I fredags öppnade Svegs senaste tillskott på restaurangscenen när Amro Mahmoud slog upp portarna till Pizza Rosa i Rosa huset på Jämtlandsgatan.

– Jag tycker det har varit en ganska bra öppningshelg, berättar Amro Mahmoud.

Menyn är en traditionell pizzeriameny med pizzor, kebab och sallader. Till en början handlar det om avhämtning men Amro räknar med att inom kort också kunna erbjuda servering och till våren förhoppningsvis också uteservering.

– Det är en del tillstånd som skall bli klara innan dess, men det hoppas jag skall kunna vara klart snart, säger Amro Mahmoud.

Till en början  kommer Amro att fortsätta sitt arbete som undersköterska på Hälsocentralen där han jobbar natt, och försöka hålla Pizza Rosa öppen mellan klockan tre på eftermiddagarna och åtta på kvällen veckans alla dagar.

– Det kommer att vara lite spartanskt här nu till att börja med men jag kommer att bygga på allt eftersom. Jag startar lite lugnt, säger Amro Mahmoud.

ANNONS:

Dela det här!