Anklew tänker inte låta sig bänkas – blir politisk vilde

Dela det här!

billy_anklew_hk.jpg
Foto: Henry Jonasson
Kommunpolitikern Billy Anklew tänker inte låta sig bänkas. Efter att den moderata gruppen och Billy Anklew under ett möte på onsdagskvällen valde att gå skilda vägar fortsätter nu Anklew som politisk vilde.

– Det tidigare uttalandet som Victor Eriksson lämnat, stämmer. Vi är överens om att gå skilda vägar, säger Billy Anklew.
 
– Jag tänker inte bänkas för den jag är. Jag fortsätter som politisk vilde och kommer att ha kvar alla mina politiska uppdrag, säger Anklew.

– Jag gick till personval med att behålla E 45:an genom Sveg, bevara Svegs flygplats, ett vargfritt Härjedalen och att ingen vindkraftsutbyggnad skall bli av i Lillhärdal. Mitt motto är att hela Härjedalen skall leva, säger Anklew.

Läs också: Moderaterna och Billy Anklew går skilda vägar

Dela det här!