Är du redo för en Jul i Las Svegas?

Jul i Las Svegs med Börjezzonz
– Det är en jävligt bra låt helt enkelt, den har allt! Dessutom är det dags att sätta Sveg på kartan, säger Börje Börjesson.
ANNONS:

[slb_exclude]

Dela det här!

En pensionerad dansbandssångare. En understimulerad hitmakare. Ett möte, en dröm – en jullåt att erövra dem alla!

Ingen högtid är väl så starkt förknippad med musik och glädje så som julen. Med ”Jul i Las Svegas” kickar Börjezzonz igång julmånaden december:

”Med Börjezzonz stämningsfulla julhit ”Jul i Las Svegas” kickar vi inte bara igång december med maffiga, välkomponerade toner av hopp – vi hyllar också Sveriges mest bortglömda ort, Sveg, som lyser upp som en nyputsad discokula i december.” Skriver man i ett pressmeddelande.

Bakom låten hittar vi en hemlig producent och låtskrivare med bred erfarenhet från bland annat Melodifestivalen och andra stora tv-och scenproduktioner och den erfarne dansbandssångaren och svegssonen Börje Börjesson.

– Det är en jävligt bra låt helt enkelt, den har allt! Dessutom är det dags att sätta Sveg på kartan, säger Börje Börjesson, tidigare medlem i ökända dansbandet Spelgänget.

”Nalla en aladdin-pralin från det undre lagret, låt julölet skumma i glaset och dra igång årets svängigaste hitlåt – för nu är det ”Jul i Las Svegas”!”, hälsar Börjezzonz.
Senaste inläggen av Morgan Grip (se alla)
[/slb_exclude]