Baben Persson och ICA fick besök av travexperten Hans G Lindskog

Dela det här!vinnarturne.jpg

Efter spelexperten Baben Perssons alla framgångar på andelsspel på trav har ICA Supermarket återigen haft besök av en av sveriges populäraste travreportrar. 

Hans G Lindskog besökte, tillsammans med ett TV-team från Malmö, under gårdagen ICA Supermarket. För drygt två år sedan var Hans G Lindskog i Sveg och intervjuade Baben för inslaget Vinnarturné och efter Babens nu två framgångsrika år som spelexpert på ICA Supermarket återvände han i går till Sveg.

– Det var jätttetrevligt att komma tillbaka till Sveg och träffa Baben och Leif igen. I går var det vårt hundrade inslag och lustig nog var det Baben som var bäst igen, säger Hans G Lindskog.

– Jag träffade också Göthe Hammarström och Mario Johansson från Svegs IK som berättade om samarbetet med Baben och de pengar han via andelsspel spelat in till bygget av en ny läktare på Svegs IP, säger Hans G Lindskog.

Inslaget redigeras just nu och kommer från och med i morgon att rulla på skärmarna hos alla ATG-ombud i hela landet samt att finnas synligt på bland annat Aftonbladets webbplats.

Uppdaterat 9/7!
Här kan ni nu se inslaget. Reportaget från Sveg startar cirka 2.30 in i inslaget. http://www.atgplay.se/video/20150709-hansgpavinnarturne

 

Dela det här!