Barbro, Lennart och Rhonny nya hedersmedlemmar i Svegs IK

Dela det här!

20150822-img_6233.jpg
Foto: Morgan Grip
Barbro Johansson, Lennart Högström och Rhonny Nilsson valdes vid Svegs IK:s årsmöte den 21 mars in som nya hedersmedlemmar för sina insatser i föreningen.

Motiveringar

Barbro Johansson:
"Med sina sociala kunskaper att fånga folk och alltid lika glad och positiv när frågan kommer att ha en hjälpande hand att ställa upp på Bingokvällar, sälja biljetter på hockeymatcher, jobba i köket på IP mm. Barbro har även varit med i ishockeysektionen på 90-talet och var också med när Bingolott hade sina glansår på 90-talet och sålde lotter."

Lennart Högström:
"Har i 30 år tillhört ishockeysektionen och är den SIK:are som tillhört en styrelse längst. Lellan som han kallas var också en duktig spelare när det begav sig på 70- och 80-talet. Lennarts kunskaper inom ishockeysporten och det kontaktnät som han besitter över hela världen är imponerande, inte att undra på att han har en son som gjort succé i SHL."

Rhonny Nilsson:
"Den elegante fotbollsspelaren som 1980 debuterade i IK Brage med allsvenskt spel och blev IK Brage i 9 år. Med drygt 160 allsvenska matcher och itrenationella turneringar är Rhonny den Svegare som nått de ffrämsta meriterna på en fotbollsplan. Under fem år 1989-93 spelade Rhonny i norska IL Sogndal därefter några år som tränare innan flytten hem till Sveg 1995. I dag arbetar han fortfarande med sin favorit sysselsättning som tränare."

Dela det här!