Dags för Björnfesten 2016

Dela det här!05072014-img_5074.jpg
Arkivbild. Foto: Morgan Grip
Björnfesten närmar sig och det mesta börjar falla på plats för arrangerande Svegs Alpina. Sebastian Hedin och hans stab har jobbat hårt med att få allt på plats. Föreningen tänker nämligen rodda allt själv från och med nu och då menar man allt.

– Vi kommer att ta hand om ölförsäljning och rubbet, allt för att få igång en ekonomi i det hela, säger Sebastian Hedin, som har lagt ner ett stort arbete med papper och tillstånd.

Man kan också presentera ett lite annorlunda upplägg där bland annat lördagens Företagskamp kommer att senareläggas till klockan 15.00. Direkt efter den börjar Billy Opel att spela i öltältet där det kommer att serveras grilltallrik.

Några stora artister blir det inte det här året men väl det lokala bandet Rockin' Doc and the Untreatables samt Patriks Combo, No Comments och tidigare nämnda Billy Opel. En DJ kommer också att finnas som stämningshöjare i öltältet och i det tält som kommer att inrymma ungdomsdiscot. Svegs Alpina tror att det kan bli en lyckad helg och det mesta börjar som sagt falla på plats, förutom att det är lite svårt att få tag på arbetskraft för att täcka alla pass under helgen.

– Jag hoppas och tror att vi får allt att klaffa, säger Sebastian Hedin. Jag vill ju tro att många vill ha Björnberget öppet i vinter till samma förmånliga priser och därför kommer för att hjälpa oss.

 

Dela det här!