Duon Stefan och Gabriella satte punkt för musikfesten i Ängersjö

Stefan Ström och Gabriella Lindvall under årets musikfest i kojbyn i Ängersjö. Foto: Morgan Grip
ANNONS:

Dela det här!

Regnigt och kylslaget men trivsamt när Stefan Ström tillsammans med Ängersjö byalag och Kojbyn i Ängersö bjöd in till årets musikfest. 

Tidigare år har man kunnat lyssna till flertalet olika artister under musikfesten. I år hade man valt ett annat koncept där duon Stefan Ström och Gabriella Lindvall stod för underhållningen. För att följa de restriktioner som gäller i och med coronapandemin hade man i år också valt att ha två sittningar, med begränsat antal till femtio personer per sittning.

Sammanlagt ett drygt sextiotalet besökare kom till årets musikfest i Ängersjö, förövrigt den sista i ordningen och den som sätter punkt för en tradition som pågått under gått och väl tio år.

– I olika sammanhang har nog varit här i 25-30 år, min egna grej har jag väl kört i 10-15 år. Även om jag har svårt att säga det, men det är nog så att det här var sista året här med det här konceptet, säger Stefan Ström.

– Jag uppskattar verkligen samarbetet med Ängersjö byalag och kojbyn, de har varit så positiv och fantastisk i alla år. Men jag tror att vi är ganska överens om att vi sätter ett stopp här.

Sammanlagt ett drygt sextiotalet besökare kom till årets musikfest i Ängersjö. Foto: Morgan Grip
Nina Nylander från Funäsdalen hade tagit med sig sin näverlur och inledde duon Stefan och Gabriellas framträdande. Foto: Morgan Grip