Floristen är Årets Julskyltare 2016

ANNONS:

Dela det här!

arets-julskyltare-svegse-161205-img_0535.jpg
Glada vinnare i årets julskyltningstävling. Kicki Jonasson röstade på rätt fönster och hade turen att vinna 1000 kronor hos Floristen Idé & Design och Helena Hagberg kan titulera sig Årets Julskyltare i Sveg 2016. Foto: Morgan Grip
Vandringspriset Årets Julskyltare flyttar nu in hos Helena Hagberg och Floristen Idé & Design, som fick flest röster i årets tävling. Helena har de tidigare två åren varit uppe och nosat i toppen och nu lyckades hon ro hem segern.

– Men vad glad jag blir, utbrister Helena Hagberg och vill förstås passa på att tacka alla som har röstat på hennes fönster.

Av de 116 röster som lades på Floristen Idé & Design kom en av dem från Kicki Jonasson, Sveg.

– Vilken rolig överraskning. Det var min dotter Sanna som tipsade om att jag skulle ut och titta på de tävlande skyltfönstren, säger Kicki och minns hur hon själv hjälpte sin mamma att julskylta på fina gamla Härjedalsboden på den tiden den fanns i Sveg.

På andra plats i årets tävling hittar vi Agnetas Hårateljé, där vandringspriset funnits sedan starten 2014, men som nu alltså flyttar in hos Floristen Idé & Design.

Vi på sveg.se vill passa på att tacka alla tävlande och alla er som röstat. Riktigt roligt att det blivit ett sånt stort engagemang runt det hela som började med en diskussion kring fikabordet, om att man borde göra som förr, när skyltfönstren var maskerade och avtäcktes just på julskyltningen.

Senaste inläggen av Morgan Grip (se alla)