Full fart bakom torvfabriken när företag tävlade i gokart

Dela det här!

img_7159.jpg
Foto: Thomas Pedersen/Härjeåns webb
Den nya asfaltsplanen bakom torvfabriken i Sveg förvandlades förra torsdagen till en mullrande racingbana när Härjeåns Energi, AJ Industriservice och Nordanhå Invest tävlade i gokart.

Aktiviteten var en del i det täta samarbete som råder mellan Härjeåns Energi, AJ Industriservice och Nordanhå Invest som tillsammans nu ville göra något extra för sin personal, skriver Härjeåns på sin hemsida.

– Den här planen kommer bland annat att användas till att lagerhålla pellets, men innan den börjar fyllas så tänkte vi att det skulle vara kul att göra något, som en liten invigning, säger Magnus Sjöberg, underhållschef vid Härjeåns Energi till Härjeåns hemsida.

– AJ Industriservice gör alla akuta reparationer till fabriken och Nordanhå Invest bemannar inlastningen vid fabriken. Vi är lite avhängiga av varandra även om vi arbetar för olika företag. Vi passade även på att bjuda in de andra Härjeåns-kontoren i Sveg, för att alla ska få ansikten på kollegorna på de olika arbetsplatserna, säger Sjöberg till Härjeåns hemsida.

Mora Hyrkart var de som hade hand om arrangemanget och de hade fraktat upp både bilar och banmaterial till Sveg.

– Lite ovanligt att få en förfrågan att ta med sig alla bilar upp till Sveg, men det gick ju det också, säger Henrik Mases från Mora Hyrkart till Härjeåns hemsida.

Individuellt snabbast på banan var Ola Fabricius från Härjeåns Energi. Martin Stensson från AJ Industriservice körde även han bra under dagen.

Bild 2

img_7133.jpg

Bild 3

img_7197.jpg

Bild 4

img_7252.jpg

Bild 5

img_7207.jpg

Bild 6

img_7127.jpg

Bildtext 2
Magnus Sjöberg, underhållschef vid Härjeåns Energi och initiativtagare till gokarttävlingen. Foto: Thomas Pedersen/Härjeåns Webb
Bildtext 3
Asfaltsplanen bakom torvfabriken i Sveg förvandlades till en mullrande racingbana för en dag. Foto: Thomas Pedersen/Härjeåns Webb
Bildtext 4
Foto: Thomas Pedersen/Härjeåns Webb
Bildtext 5
Foto: Thomas Pedersen/Härjeåns Webb
Bildtext 6
Foto: Thomas Pedersen/Härjeåns Webb
Videotext
Foto: Thomas Pedersen/Härjeåns Webb. Redigering: Morgan Grip/Härjeåns Webb

Dela det här!