– Vi har fått till en bra organisation, med en helt ny bankommité, berättar han. Vi har även ett verkställande utskott som jobbar med allt utom själva banan. Dessutom kommer restaurangen att öppna igen och det ser vi som mycket positivt, säger Lennart.
En arbetsgrupp har tillsats för att kontakta gamla medlemmar och satsningen på ungdomsverksamheten är i fokus.
– En stor satsning kommer att göras på ungdomsverksamheten, fortsätter Lennart, en summa på 20 000 kronor kommer att läggas där.
Tävlingssponsorerna har blivit fler och många har till och med hört av sig för att få sponsra en tävling.
En eller ett par nybörjarkurser är inplanerat och kommer att starta upp någon gång i slutet av maj.
– Vi ser mycket ljust på framtiden, hoppas på fint väder nu så blir det här bra, avslutar Lennart.
Förra säsongen fanns ingen arrendator för restaurangen ute på Byvallen, men i år kommer Agnieszka Konatowska se till att såväl golfgäster som förbipasserande och ortsbor kan fika och äta lunch i lugn och vacker miljö. Tillsammans med sin pappa Jerzy Rosniak, som kommer att laga maten ska hon driva restaurangen under sommaren. Hon utlovar några inslag från det polska köket samt några goda bakverk, även de från Polen.
– Det är mycket att göra just nu, berättar Agnieszka, men det här ska bli riktigt roligt, säger hon.
Den 27 maj slår hon upp portarna till restaurangen och hennes meny och öppettider kommer du att hitta här på sveg.se.