Hockeytalangen Anton Hammargård får division 1-kontrakt

Foto: Hudiksvalls HC/idrottsfoto.com

Dela det här!

Svegsfostrade hockeyforwarden Anton Hammargård, 18 år, har skrivit kontrakt med division 1-klubben Hudik Hockey över säsongen 2017-2018.

Anton har Svegs IK som moderklubb men har de senaste säsongerna funnits i Hudik Hockeys juniorverksamhet. Anton gjorde den gångna säsongen 34 matcher i A-laget men då med juniorkontrakt.

– Anton är en allroundspelare med bra inställning som tog flera kliv föregående säsong och vi tror på en fortsatt positiv utveckling där han har sin främsta styrka i skridskoåkningen. Är ju alltid extra roligt att lyfta upp spelare från egna juniorverksamheten, igår Alex* och idag Anton, säger Hudik Hockeys tillförordnade sportchef Anders Schmidt i ett pressmeddelande.

– Det är fler människor i organisationen och det känns mycket mer uppstyrt med ”Lillis”* i spetsen kring laget. Jag har en stark känsla att vi har något riktigt bra på gång och det vill jag vara en del av. Fysen som vi kör just nu är mycket bra, så jag ser framemot säsongen som kommer, säger Anton Hammargård.

* Alex = Alexander Pettersson, 19 år, forward Hudik Hockey.
* Lillis = Lars Lövblom, tränare Hudik Hockey.

Dela det här!