ICA Lofsdalen vann 40 000 kronor i säljtävling – skänkte pengarna till Lofsdalens SK

Foto: Elin Forsström

Dela det här!

Under ett antal veckor under vintern 2017 har bageriföretaget Pågen haft en rikstäckande tävling tillsammans med sina säljare och landets återförsäljare.

Pågen säljområde Härjedalen, tillsammans med Ica Nära Lofsdalen, tog hem priset i tävlingen, en check på 40 000 kr.

Robert Stark handlare på Ica Nära Lofsdalen och Pågens representant Peter Schylberg, har tillsammans kommit överens om att skänka pengarna till Lofsdalens Sportklubb och deras barn- och ungdomsverksamhet. I tisdags lämnade Robert Stark, tillsammans med Peter Schylberg över checken till Lofsdalens SK:s ordförande Jonny Larsson.

”Med dessa pengar vill vi utveckla Lofsdalens ungdomsverksamhet och skapa året-runt-aktiviteter. I dagsläget är klubben till större delen inriktad på träning och tävling i läng- och alpin-skidåkning”, berättade ordförande Jonny Larsson för Lofsdalens skolas elever som var inbjudna för att fira vinsten.

Nästan alla barn på skolan är involverade i Lofsdalens SK och i takt med att antalet barn ökar i Lofsdalen behöver klubben också utöka sin verksamhet.

– Vi kommer att satsa mycket på löpning- och mountainbiketräningar, men också yoga för de som vill, berättar Helena Åkerlind, representant i sportklubben.

Pågens säljledare, Peter Bengtsson, fanns på plats i Lofsdalen för att delta vid överlämnandet.

”Ni i Lofsdalen är bäst i Sverige på att käka bullar”, konstaterade han i sina gratulationer.

Dela det här!