Inga deltar med sina bilder i aktuell bok

Dela det här!

ingabjork2.jpg
Bilden föreställer Aima och finns med i Nätverket Brudarnas första bok Foto: Inga Björk
Nätverket Brudarna är namnet på ett nätverk som startades 2003, som ett forum för kvinnliga professionella fotografer i en utpräglad mansdominerad bransch. Nätverket har 135 medlemmar runt om i landet och alla är verksamma inom fotografins många genrer.
Lagom tills det är dags för 10-årsjubileum släpps den första boken där man visar olika arbeten och projekt från 2012, tanken är att det ska bli en återkommande årsbok.
42 fotografer från hela landet deltar med bilder och en av dem är Inga Björk från Sveg.
– Idén om att göra en bok lagom till 10-årsdagen föddes vid jul berättar Inga, som har tre bilder med i boken varav en av dem delar hon med sig av till oss.
– Bilden är ett samarbete mellan mig och min dotter Aima avslöjar hon, Aima har själv bestämt vilka kläder hon ska ha på bilden och jag har fotograferat. Vi kan kalla den för Halloween eftersom det var Aima och hennes kompis som började klä ut sig till spöken och liknande inför den helgen och på den vägen är det avslutar Inga.

Vad passar bättre än att släppa en bok med foton av kvinnliga fotografer på internationella kvinnodagen. Senare under våren kommer även ett boksläpp i Berlin att äga rum.

Läs mer om nätverket här: http://www.natverketbrudarna.se

Dela det här!