Janet Stefanowicz Joelsson är augusti månads utställare

Dela det här!img_7115.jpg
Augusti månads utställare på Medborgarhuset, Janet Stefanowicz Joelsson. Foto: Morgan Grip
Augusti månads utställning finns nu uppsatt på Medborgarhuset i Sveg, det är fotograf Janet Stefanowicz Joelsson som visar ett urval av sina bilder. Janet kommer ursprungligen från Blekinge men bor sedan 2009 i Västansjö, Ytterhogdal.

Hon har tidigare arbetat bland annat som både hovslagare, spöspinnare, pedagog, personalchef, datorkonsult, kock och korrekturläsare, men livet började rulla på i allt för snabb hastighet och det var dags att bryta upp.

– Vi bestämde oss för att göra något helt annat och då hamnade vi i underbara Härjedalen, berättar Janet, som förutom fotografering ägnar tiden bland annat till att driva ett bed and breakfast.

Fotoutställningen är en blandning av djur, natur och närbilder mest från Härjedalen, men även från andra delar av världen, där alla på sitt vis skapar konst. Janet kan egentligen ingenting om fotografering tycker hon, men hon är väldigt intresserad och ser bilder överallt i sin omgivning.

– Det handlar om att se, när jag fotograferar försöker jag öppna ögonen och se och ibland när jag inte ser blir det bra ändå, förklarar Janet, det räcker egentligen med att gå utanför dörren.

Utställningen finns att ta del av under hela augusti och alla bilder finns till försäljning.

 

Dela det här!