Julia Persson en av kandidaterna i Miss Queen of Scandinavia

Dela det här!

13241633_10153732309048981_522006924_o-2.jpg
Julia Persson från Sveg, en av tjugo tävlande när Miss Queen Of Scandinavia ska avgöras nästa lördag. Foto: Morgan Grip
När Miss Queen Of Scandinavia-galan kommer att hållas i spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm den 28 maj, finns svegstjejen Julia Persson med som en av de tjugo tävlande skönheterna.

23-åriga Julia hade egentligen ingen tanke på att bli en av de 3 000 sökande som skulle gå vidare till den stora finalen.

– Jag anmälde mig mest för skojs skull och jag har väl inte riktigt fattat än att jag ska delta i finalen på Grand Hotel nästa lördag, säger hon.

Gallringar har gjorts där både utsidan och insidan har mätts. På utsidan i form av måttband och på insidan i form av frågor som avslöjar vem man är och vilka värderingar man har. Vackerheten måste alltså finnas i sin helhet och det är något som finns hos Julia.

Galan följs av miljontals skönhetsfans genom live-stream och vinnaren kommer att representera Sverige i världens största skönhetstävlingar senare i år. 

– Det här är verkligen glädje och nervositet i en enda blandning, avslöjar Julia som aldrig deltagit i en skönhetstävling tidigare, om man inte räknar Härjedalens Lucia förstås.

– Ja, det är det närmsta jag kommer, men där var jag ju med bara för att jag älskar Luciatåg, avslutar Julia Persson.

Dela det här!