Juluppehåll i jakten på Alltvåan

Juluppehåll i jakten på Alltvåan. Foto: Morgan Grip

Dela det här!

Svegs IK matchar den här säsongen en relativt tunn trupp med få spelare. Vissa matcher har man endast kunnat ställa 12-13 spelare plus målvakt på isen, detta trots att truppen vissa matcher bestått av så många som åtta importer.

– Det här har vi lidit av hela säsongen. Både jag och spelarna har sagt hela tiden att vi är för lite folk. Trots att man har lagt ner ganska mycket arbete på att fixa hit några importer så är vi ändå för lite folk. Tyvärr finns det inte folk, jag vet inte vad man skall göra, säger Svegstränaren Jörgen Paalanen.

Annonser

I en haltande tabell i Hockeytvåan Norra CD ligger Sveg just nu på sjätte plats, med samma poäng som Njurunda, som har den femte och sista platsen för spel i Alltvåan.

– Trots att vi är lite folk tycker jag ändå att vi ofta är med bra i matcherna, men tyvärr drar vi på oss alldeles för många utvisningar och då orkar vi inte. Det blir för jobbigt att spela, allra helst när man är lite folk, säger Paalanen.

Efter några veckors välbehövlig julledighet drar serien, och jakten på en plats i Alltvåan igång igen lördag den 5 januari med hemmamöte mot Kramfors, och redan dagen efter möter man Härnösand på bortaplan.

– Vi hade som mål att vara bland de fem i toppen och vi är fortfarande med i matchen, säger Paalanen avslutningsvis.

Aktuell tabell ->

 

Annonser