Komfortabel seger för Sveg

Foto av författare

Morgan Grip

Karin Åström firar 6-1 målet tillsammans med Lisa Larsson och Elsa Svensson. Foto: Morgan Grip
Sveg vinner ganska komfortabelt dagens hemmamatch mot Nora HC. Sveg är det bättre laget och ger egentligen aldrig Nora en chans.

Det är dock Nora som inleder målskyttet och tar ledningen med 1-0 efter 10 minuter. Fem minuter senare kvitterar Sveg till 1-1 genom Karin Åström. I andra perioden tar sedan Sveg över mer och mer av matchen och innan perioden är över leder hemmalaget med 3-1.

Sista akten vinner Sveg med 3-0 och matchen slutar med hemmaseger 6-1 efter bra och stabilt spel av Svegstjejerna.

I morgon väntar returmöte. Nedsläpp 12.00 i Sveg Arena.

– Vi gör en jättebra match i dag, alla gör sitt jobb och jag är nöjd med samtliga. Nu möter vi Nora igen i morgon och kan vi hålla fokus och kämpar som vi gjorde i dag så skall vi kunna ta tre poäng i morgon igen, säger Svegs tränare Tommy Svensson.