Lillhärdal drar ifrån i toppen

Foto av författare

Morgan Grip

Dennis Persson tremålsskytt för LIF i gårdagens match mot Stuguns BK 2. Bilden är taget vid ett annat tillfälle. Foto: Morgan Grip
Lillhärdal utökar ledningen i fotbollssexan och har efter gårdagens 1-4 seger i bortamatchen mot Stuguns BK 2, fem poäng ner till andraplacerade Ope IF 2.

Det är dock Stugun som inleder målskyttet med att göra 1-0 på ett distansskott. Lillhärdal kvitterar ganska omgående genom mål av Adam Prestjan.

– Vi gör det fantastiskt bra fortsättningsvis halvleken igenom och tar också ledningen genom Dennis Persson, säger Joel Larsson, Lillhärdals IF.

Lillhärdal fortsätter lika bra i andra halvlek som i första vilket ger resultat, Dennis Persson gör sitt andra mål för dagen, 1-3 på straff, innan han dödar matchen med att slå in 1-4.