Lillhärdal i ohotad serieledning

Lillhärdal i ohotad serieledning. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Morgan Grip
Foto av författare

Morgan Grip

Lillhärdals IF åkte i går till Östersund för dubbelmöte mot IFK Kyrktåsjö och motståndarna vållade inte Lillhärdal några större bekymmer, LIF vann båda matcherna, 1-5 och 2-0.

I den första matchen kund Kyrktåsjö slå in 0-1 i matchens 16:e minuten. Fyra minuter före halvtidsvilan kvitterade Lillhärdal på hörna och man gick till halvtidsvila med ställningen 1-1.

– När matchen börjar känns de lite nervöst och vi är inte riktigt på tå, säger Joel Larsson, Lillhärdals IF.

I andra halvlek ger Dennis Persson Lillhärdal ledningen i den 63′ minuten. Efter det rinner det i väg målmässigt och Lillhärdal vinner matchen fullt rättvist med 1-5.

Matchfakta
Seriematch, div 6. Omgång 4
IFK Kyrktåsjö – Lillhärdals IF 1-5 (1-1)

Publik: iu på Odensala Sportfält

Lillhärdal startar dagens andra match mycket bra och Mattias Larsson ger LIF ledningen med ett kanonskott. Lillhärdal kan gå till halvtidsvila med ledning 1-0. I andra halvlek ökar man på till 2-0 som också blir slutresultatet.

– Efter tre halvlekar är vi slitna och går på knäna men kommer i en del fina anfall och Dennis gör 2-0 på en långboll å vi tar totalt 6 poäng vilket gör att vi är i ohotad serieledning, säger Joel Larsson, Lillhärdals IF.