Ljungbergs Motor tog hem segern i Företagsfejden

I år var det Ljungbergs motor som segrade. Laget bestod av Jesper Thomsson, Anders Eliasson, Per-Mikael Wagenius och Pierre Fjällgren. Foto: Josefine Persson

Dela det här!

Som en del i Björnfesten var det i dag dags för årets Företagsfejd. Klockan 15.00 stod de tävlande redo på Storön. I år medverkade Circle K, Ljungbergs Motor, Sjövolds Maskinservice samt Nilsvallens Entreprenad.

De tre olika grenarna, som i år bestod av hinderbana, irländsk julafton och kasta pil med straffrunda var otroligt påfrestande för de tävlandes balans, då alla innehöll en presenning med vatten och flera liter såpa.

Alla lagen gjorde bra ifrån sig, och under tävlingens gång var det väldigt jämt.

Efter en bra prestation från alla lagen var det dags för final, som till skillnad från de energikrävande grenarna endast handlade om precision. Finalisterna, Nilsvallens Entreprenad och Ljungbergs Motor, skulle skjuta en golfboll längs scenen, och desto närmre kanten bollen kom utan att ramla över, desto mer poäng fick laget.

När finalen var avklarad och poängen ihopräknad var det otroligt jämnt mellan de båda finalisterna. Men till slut meddelade domarna att Ljungbergs Motor stod som segrare, med Nilsvallens Entreprenad på andraplats och Circle K samt Sjövolds Maskinservice AB på delad tredjeplats.

Dela det här!

Latest posts by Josefine Persson (see all)