Lofsdalens Fjällhotell öppnar med nya ägare

Lofsdalens Fjällhotell får liv med nya ägare. Foto: Morgan Grip
Lofsdalens boende, mat & dryckes-scen kompletteras nu med Lofsdalens Fjällhotell som öppnar i ny regi. Foto: Morgan Grip
ANNONS:

Dela det här!

Lofsdalens boende, mat & dryckes-scen kompletteras nu med Lofsdalens Fjällhotell som öppnar i ny regi.

Det är Kalle Schröder, Pål Åsberg och Johanna och Niklas Kleebinder som förvärvat Lofsdalens Fjällhotell. Hotellet smygöppnar 27 juni 2021 med boende i 41 hotellrum och 10 lägenheter i intilliggande annex, totalt närmare 200 bäddar.

Kalle schröder och Pål Åsberg driver tillsammans restaurangerna Bleck på Södermalm i Stockholm och Storstugan vid Hellasgården i Stockholm. Johanna och Niklas är verksamma inom fastighetsbranschen och kommer att projektera de långsiktiga planer som finns för de tomter som ligger intill hotellet.

– Känns fantastiskt att vi blivit med Fjällhotell! Hotellet har en stor potential och vi vill skapa en knutpunkt i Lofsdalen som kommer att berika byn. Här kommer vi erbjuda boende och högklassig mat i härlig miljö – med toppenläge, säger Kalle Schröder, ägare till Lofsdalens Fjällhotell.

De nya ägarna tog över hotellet i april 2021 och har redan satt igång renoveringen. Närmast väntar en utvändig ansiktslyftning som ska modernisera bilden av hotellet. En ny terrass byggs också i söderläge. I sommar välkomnas gäster att njuta av boende i hotellrum eller lägenheter med fräsch frukost. Under hösten fortsätter renoveringen av entré, reception, restaurang och bar.

– Vi har stora ambitioner och har satt en långsiktig plan som innehåller både renovering av sällskapsytor, hotellrum och lägenheter. På lång sikt vill vi bygga ett spa. Vi är superglada över den responsen vi fått hittills och välkomnar alla gäster att hänga med på resan, fortsätter Kalle Schröder.