Lyckad säsongsavslutning på Storön

Dela det här!

14139020_10210139601870399_1981826280_o.jpg
Drygt 300 personer kom till Storön för säsongsavslutning. Folkparksföreningen fortsätter dock planera inför kommande säsong. Foto: Peter Hurtig
Storöns Folkpark, som fått nytt liv genom ett stort grepp med idéella krafter och en drivande styrelse, hade i lördags säsongsavslutning. Nybildade Eloge hade smygpremiär inne på logen och Svegssonen Staffan Bond Westfält tillsammans med Michael Michailoff bjöd på underhållning i puben. 

Drygt 300 personer hade kommit till Storön för att avsluta sommaren. Folkparksföreningen avslutar dock ingenting, de fortsätter att köra på inför kommande säsong redan nu. Bland annat kommer ett för Sveg helt nytt evenemang att se dagens ljus då en visfestival planeras. Programmet är just nu under bearbetning och kommer att locka med både kändisar och lokala förmågor. Skriv in Visfestival Storön den 29 juli i kalendern.

– Nu har vi fått ordning på stor del av sånt som behövde åtgärdas på anläggningen och kan börja fokusera på vad vi vill göra med parken i form av olika evenemang, säger ordförande Jonas Westfält som å styrelsens vägnar vill tacka alla som ställer upp för Storön.

– Utan all hjälp vore det omöjligt att genomföra våra evenemang, så det är verkligen guld värt.

ANNONS:

Dela det här!