Målkalas när Lillhärdal vann i premiären

Foto av författare

Morgan Grip

Lillhärdal vann enkelt seriepremiären hemma mot Bräcke SK. Foto: Morgan Grip
Bräcke SK hade inte mycket att sätta emot Lillhärdal hemma på Solberga IP. Hemmalaget vann enkelt seriepremiären med 5-1 inför cirka 80 åskådare på ett kallt och blåsigt Solberga IP.

Dennis Persson blev säsongens förste målskytt när han inledde målskyttet med att slå in en straff i matchens femte minut.

– Så länge vi rullar boll så ser det jättebra ut och jag är nöjd med segern, säger Lillhärdals tränare Anders Roos.

Bildtext 6
Efter ett års uppehåll var det i dag äntligen dags för fotboll igen på Solberga IP. Foto: Morgan Grip
Videotext
Dennis Persson blev säsongens förste målskytt när han slog in 1-0 på straff i matchens femte minut. Foto: Morgan Grip