Skip to content

Marknadstisdagarna är igång i Sveg

Korv- och köttförsäljaren Bengt-Erik Spjälle viftar glatt med sina varor. Foto: Josefine Persson

Dela det här!

Trots det blåsiga vädret fylldes idag torget i Sveg av glada besökare, då sommarmarknaden återigen har dragit igång. Marknaden kommer som vanligt att hållas varje tisdag fram till den 8 augusti.

– Vi kommer att få ta del av många olika uppträdanden och tillställningar under marknadstisdagarna, såsom den återkommande modevisningen, berättar marknadsvärden Donna Augustsson.

Annonser
Webbyrå Mediamakarna Grip. Vi skapar webbplatser som älskas av såväl besökare som sök- motorer. Webbhotell med drift, förvaltning och support i framkant.

– Det har varit stressigt men kul, säger Donna skrattande. Jag tycker det var ganska lite folk idag men knallarna påstår att de kommer fler besökare när marknaden varit igång ett tag.

Det var även dags att ännu en gång plocka ihop diverse överflödiga prylar och samlas till bakluckeloppis längs gatan vid kyrkomuren.

Om man idag inte hade tid att leta fram sin tonårings babykläder eller mormors antika finporslin för att sälja finns fortfarande chansen, eftersom loppisen håller på i takt med marknaden.

 

Dela det här!

Latest posts by Josefine Persson (see all)

Annonser

Scroll To Top