Musikhjälpen får stöd även från Sveg

Dela det här!

img_0678.jpg
Robin Åslund, Josefine Blå Amundsson, Mimmie Stålhandske, Fanny Andersson och Patrik Sandberg hoppas att många kommer att delta i insamlingen till förmån för HIV-drabbade. Foto: Morgan Grip
När Musikhjälpen drar igång i P3 den 8 december är ungdomarna på fritidsgården i Sveg med på tåget. De planerar just nu ett arrangemang för att stödja insamlingen som i år är till förmån för HIV-smittade i världen. Robin Åslund är initiativtagare och till sin hjälp har han flertalet Svegsungdomar.

– Jag gick hit till fritidsgården och frågade om någon var intresserad och jag fick gehör på direkten, säger Robin Åslund, som tidigare varit engagerad i Musikhjälpen i Umeå.

På fredag den 12 december mellan 17-19 kommer man att ha olika uppträdanden på "Gårn" där man även serverar fika och berättar mer om hur insamlingen når de behövande ute i världen.

– Vi kommer inte att ha något inträde under kvällen, istället får man lägga en frivillig slant om man känner att man vill vara med och stödja kampen mot HIV, förklarar Robin. Alla är välkomna hit, ung som gammal. Tillsammans ska vi utmana resten av fritidsgårdarna i Sverige.

Ungdomarna har redan nu startat sin insamling och där kan man lämna sitt bidrag fram till den 14 december.
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/svegs-fritidsgard

"Gårn" ligger vägg i vägg med Svegskrogen på Gränsgatan 17. Passa på att titta in den 12 december och hjälp ungdomarna att hjälpa.

Dela det här!