Nu blir det andra bullar i Lofsdalen

Nu blir det andra bullar i Lofsdalen. Foto: Pressbild Destination Lofsdalen/Markus Spiske
Foto av författare

Morgan Grip

Snart blir det andra bullar när ett bageri öppnas i Lofsdalen. Fjällkonditoriet är de som kommer att driva bageriet och erbjuda allt från färskt bröd till bakelser och enklare luncher.

Bygget har påbörjats och väntas stå klart till vintersäsongen drar igång.

Mitt i Lofsdalen, intill Destination Lofsdalens lokaler, kommer bageriet placeras på 190 välplanerade kvadratmeter. Med ett tjugotal sittplatser kommer bageriet att erbjuda både fika på plats samt “take away” till privatpersoner och grupper.

Investeringen står Fjällfastigheter i Lofsdalen för. Fjällkonditoriet, som kommer att arrendera och driva bageriet, drivs av Björn och Ylva Forsanker och har konditorier i Jämtländska Oviken, Änge och Mörsil samt restaurangen i Wärdshuset i Persåsen.

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!