Ny musik med dansbandet JP Band

JP Band. Foto: Tobias Eriksson
Dansbandet JP Band har spelat in ny musik. Låten heter ”Let me go” och du kan lyssna på den här nedan. Foto: Tobias Eriksson

Dela det här!

Dansbandet JP Band har spelat in ny musik. JP Band består av Jon Prestjan, sång och gitarr, Karl-Erik Persson sång och gitarr, Pär-Åke Eriksson Bas och Per-Olov Olsson trummor. Alla har sedan tidigare varit med i lokala dansband och andra konstellationer. 

– Efter att alla hade haft ett uppehåll från spelandet så snackade vi lite och bestämde oss för att träffas och spela lite och på den vägen är det, berättar bandets bassist Pär-Åke Eriksson om hur JP Band startades upp för drygt två år sedan.

Låten man spelat in heter ”Let me go” och är producerad av frilansmusikern och producenten Mats Nilsson, uppväxt i Sveg men sedan många år tillbaka boende och verksam i Stockholm. Text och musik är signerad Åke Hallgren, känd för att ha skrivit låten ”Gråt inga tårar”, som blev en jättehit med Thorleifs på 70-talet. “Let me go” har tidigare framförts av bland andra Playtones.

– Vi har inga speciella planer för framtiden men hoppas så klart på fler spelningar. Vi hoppas att inspelningen skall ge oss lite uppmärksamhet, vi vill visa att vi finns och hur vi låter, säger Pär-Åke Eriksson.

Lyssna på låten här! JP Band “Let me go”

Vill du hänga med JP Band gör du det enklast på deras Facebooksida som du hittar här: https://www.facebook.com/JP-Band-101668948202788/

Dela det här!