Ny version av Sveg.se 2022

Välkommen till Sveg.se 2022. Foto och montage: Morgan Grip
Välkommen till Sveg.se 2022. Vi hoppas ni skall gilla det nya renare utseendet samt den extremt mycket snabbare laddtiden. Foto och montage: Morgan Grip
Foto av författare

Morgan Grip

Välkommen till en ny version av Sveg.se. Fokus är enkelhet, överskådlighet och inte minst laddhastighet!

Vi hoppas ni skall gilla det nya renare utseendet samt den extremt mycket snabbare laddtiden.

Förutom det synligt uppenbara med en ny renare design och layout samt snabbare laddtid så har vi också valt att plocka bort funktionalitet som inte längre används av våra läsare i någon större utsträckning.

Privatmarknad och kalender

Privatmarknaden Köp & Sälj har vi valt att plocka bort eftersom intresset är mycket svagt för att publicera privatannonser. Det får nog ses som helt naturligt då det finns andra anpassade annonssajter och marknadstorg.

Evenemangskalendern hänger löst. Vi har dock, trots svagt intresse att publicera evenemang (även innan pandemin), valt att behålla den så länge för att se hur intresset utvecklar sig nu när pandemirestriktionerna har slopats och det öppnas upp för evenemang.

Om vi ser att intresset bland anslutna företag och föreningar att publicera evenemang är svagt kommer den att plockas bort.

Förbättringar för våra annonsörer

Annonser visas nu i anslutning till alla artiklar = Fler visningar av annonserna!

Annonser i storleken 250×360 visas nu i slumpvis ordning i en spalt på förstasidan samt i slumpvis ordning i två spalter på artikelsidorna.

Välkommen till sveg.se 2022!

Eventuella fel och buggar rättas till allt eftersom. Funktionalitet som nu tagits bort kan återkomma och ny funktionalitet kan läggas till. Läs mer om Sveg.se här ➜

Morgan Grip
Morgan Grip, ansvarig utgivare för sveg.se. Foto: Morgan Grip (Bilden togs med självutlösare)
Sveg, Härjedalen. Foto: Morgan Grip

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!