Oavgjort för Svegs fotbollsherrar

Foto av författare

Jessica Grip

Fåker tog ledningen med 1-0 i matchens 11:e minut. Sveg replikerade relativt omgående genom ett fint anfall som Oskar Stener avslutade på bästa sätt.

– I första halvlek lyckades vi bra med speluppbyggnaden men var tyvärr inte lika effektiva de sista 30-40 metrarna. Vi hade dock ett par riktigt bra målchanser. Fåker är ett lag som spelar på inställning och domaren lade nivån högt vilket båda lagen gillade, säger Svegs tränare Fredrik Jonasson.

– I andra halvlek vart det mer kämpa än bra spel men jag tycker ändå att vi skapar tillräckligt många chanser för att peta in ett par mål till. Fåker har även de några bra lägen men jag tycker vi kändes som det lag som var närmast segern. Men en rätt bra match från vår sida även om det sista saknades idag för att vinna matchen. Många gör bra insatser men jag vill lyfta fram Daniel Wiklund och Jonas Svensson lite extra, säger Jonasson avslutningsvis.