Patrik Isaksson och The Poodles till Björnfesten

Dela det här!

patrik-isaksson.jpg
Patrik Isaksson kommer till Björnfesten fredag den 5 juli.

För tionde året arrangerar Svegs Alpina Björnfesten, torsdag den 4 juli drar det igång med Billy Opel på festivalområdet, som även i år är Storöns Folkpark.

Årets huvudattraktioner är Patrik Isaksson (fredag) och The Poodles (lördag). Både fredag och lördag spelar också coverbandet Rille Live Act.

Förutom musik blir det så klart också även i år företagskampen. Det är 4-mannalag och anmälan kan göras till Magnus på Statoil i Sveg på telefon: 0768-198597. Företagskampen går av stapeln under lördagen.

– Vilka grenar det blir är ännu ej klart förutom kanotrace så klart, som är en riktig höjdare, säger Arne Duberg i arrangörsstaben.

– Davids Tivoli kommer också de tillbaka. I år kommer det också med en lite mer vuxen enhet eftersom de under förra årets Björnfest såg att många vuxna var sugna att åka karusell på kvällskvisten, avslutar Arne.

Patrik Isaksson har släppt sex album, det senaste 2011, han har deltagit i Melodifestivalen och nyligen blev det klart att han kommer att vara en av artisterna i årets upplaga av Ladies Night.

Fredag den 5 juli kommer Patrik Isaksson till Björnfesten och Stora Scenen på Storön.

– Det skall bli kul att komma tillbaka och jag hoppas på lika mycket folk som senast jag var i Sveg, säger Patrik Isaksson till sveg.se och berättar att han för 11 år sedan, 2002 spelade i Sveg på den dåvarande stadsfesten.

– Egentligen hade jag tänkt vara turneledig i sommar och enbart jobba med min nya platta, men jag kommer förutom Björnfesten i Sveg också göra några spelningar tillsammans med Uno Svenningsson och Tommy Nilsson, säger Patrik.

– Jag kommer att köra mina största hits samt någon överraskning, något utöver det vanliga, avslutar Patrik.

The Poodles fick sitt stora genombrott när de kom fyra i Melodifestivalen med låten Night of passion 2006 och har precis släppt sitt femte album "Tour de Force". Efter sommarens sverigeturné väntar sedan en europaturné i höst.

Lördag den 6 juli kommer The Poodles till Björnfesten och Stora Scenen på Storön. 

– Det skall bli jävligt nice att komma tillbaka till Sveg, senast vi spelade i Sveg var 2006, det var vår första turné och vi hade en platta i bagaget, säger Kicken i The Poodles till sveg.se.

– Nu är vi lite äldre, lite bättre, som ett gammalt årgångsvin skulle man kunna säga, avslutar Kicken.

 

Bild 2

poodles.jpg

Bild 3

rille_la_pressbild_kopia.jpeg

Bildtext 2
The Poodles kommer till Björnfesten lördag den 6 juli.
Bildtext 3
Rille Live Act spelar på Björnfesten fredag och lördag.

Dela det här!