Populära dansbandet King Edwards slutar

Dela det här!

ny_bild_logo_1.jpg
Foto: Pressbild/kingedwards.se
Snart har King Edwards bjudit upp till dans för sista gången. King Edwards, som sedan starten 1993 gjort ett otal spelningar runtom i landet, meddelar nu att man lägger av.

"Det är med blandade känslor som vi meddelar att King Edwards har kommit fram till ändstationen på sin musikaliska resa och att det är dags att kliva av. När vi började vår resa 1993 trodde vi väl aldrig att den skulle bli så lång och att vi skulle få vara med om så mycket roligt på vår resa. 
Allt ifrån enkla fester till att få spela på dom stora scenerna tillsammans med dom stora banden. Ett par skivinspelningar och även TV inspelningen har vi hunnit med
Det har varit en stor förmån att ha fått spelat i ett av sveriges absolut bästa livespelande dansband november 2014 blir vår sista spelmånad spana in vår spelplan
Vi vill tacka alla som följt med oss på vägen"
, skriver KIng Edwards på sin facebooksida.

Bandet har släppt två fullängdsalbum, det senaste "Här och nu" släpptes 2012. Man var också ett av dansbanden som deltog i TV3:s dokusåpa om Danspalatset Playa del Sol på Kanarieöarna som sändes 2012. Förra året firade bandet 20-årsjubileum med ett stort kalas på Storöns Folkpark i Sveg.

– Allt har sin tid, det har varit 21 fantastiska år men det känns som vi är klar nu. Det är ett beslut som har vuxit fram. Vad som händer i framtiden får vi se, säger Mats Elfqvist, sångare och basist i King Edwards.

Här dansar ni till King Edwards deras sista spelmånad –>

Dela det här!