Snart är det dags för företagsmässa i Sveg

Foto: Pressbild/visitsveg.com

Dela det här!Sommaren står för dörren och det gör även Härjedalen Expo som arrangeras av Happy Sveg med Destination Sveg som huvudpartner.

Den 16-17 juni vankas stor mässa i ishallen och på området utanför. I skrivande stund har ett 70-tal utställare från hela regionen bokat en plats och mycket kommer att hända under mässhelgen.

En av höjdpunkterna är Johan Erikssons Dodge Charger RTR-68, som för första gången kommer att visas i Sveg, där den till stor del också är byggd. En unik händelse då den hittills visats mest i USA.

Under mässan kommer man även att lansera Cityfiske med utplantering av öring och fritt fiske. Det blir även en fisketävling som arrangeras av Svegs Sportfiskeklubb. På området kommer det finnas lekland, öltält och en hel del erbjudanden att ta del av.

På lördagskvällen tar Mr. Dee och Dr. Bombay samt Uriah Hit the Crapper hand om underhållningen på bästa 90-talsvis när det blir Back to the 90:s på Storön.

– Det kommer att bli en helhäftig helg i Sveg och vi hoppas att folket kommer ut, säger destinationschef Niklas Ohlson.

I dagarna blev det också klart att Härjedalens Simklubb hjälper till med bygge av mässan, parkering, servering och värdskap.

SE MER AV HÄRJEDALEN på Hela Härjedalens Youtubekanal!

 

Dela det här!