Sveg får sitt egna VM-öl – SVEG 2018 Yellow Snow

VM-ölet börjar säljas i dag fredag och finns att köpa hos Coop och ICA Supermarket i Sveg. Foto: Jämtlands bryggeri

Dela det här!Det är Jämtlands bryggeri som har bryggt ”SVEG 2018 – Yellow snow” som en hyllning till Draghunds-VM 2018 i Sveg.

– Yellow Snow är ett roligt sätt för oss att visa upp vårt prisvinnande öl och våra lokala öltraditioner. Vi är stolta över vårt öl och att vår region lyckas dra till sig flera VM de kommande åren. Där Sveg 2018 är först ut, berättar Jämtland bryggeris vd Anders Thelenius.

SVEG 2018 Yellow Snow är ett folköl, och en så kallad steambeer, som är jäst vid en högre temperatur än normalt för öl, och därav utvecklar fler smaker.

VM-ölet börjar säljas i dag fredag och finns att köpa hos Coop och ICA Supermarket i Sveg.

– Yellow Snow är ett roligt sätt för oss att visa upp vårt prisvinnande öl och våra lokala öltraditioner. Vi är stolta över vårt öl och att vår region lyckas dra till sig flera VM de kommande åren. Där Sveg 2018 är först ut, berättar Jämtland bryggeris vd Anders Thelenius

– Yellow Snow är ett roligt sätt för oss att visa upp vårt prisvinnande öl och våra lokala öltraditioner. Vi är stolta över vårt öl och att vår region lyckas dra till sig flera VM de kommande åren. Där Sveg 2018 är först ut, berättar Jämtland bryggeris vd Anders Thelenius. Foto: Jämtlands bryggeri

Dela det här!