Sveg fortfarande utan poäng i Hockeytvåan

Lars Nilsson (bilden) och hans lagkamrater i Svegs IK fick lämna Västernorrland poänglösa. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Morgan Grip

Dela det här!

Artikeln innehåller annonser och annonslänkar

Sveg får lämna Västernorrland med 0 poäng i bagaget efter helgens två bortaförluster i Hockeytvåan, förlust mot Njurunda med 6-1 på fredagen och Kovland med 7-3 på lördagen.

– Trots att vi förlorar så tycker jag det var jämna matcher båda två. Jag tycker inte resultaten speglar matcherna, säger Svegs tränare Jörgen Paalanen.

– Jag tycker vi gör två bra matcher men vi är för dåliga att göra mål. Vi har chanser och vi har flera frilägen men sätter inte dit pucken. Det är inget “jävlar anamma” i avsluten, det är som en bakåtpassning i fotboll många gånger, säger Paalanen.

– Spelar man mot dåliga lag kan man göra några misstag men gör man misstag mot de här lagen då gör de mål, och när vi dessutom inte sätter våra chanser då vinner vi inga matcher, säger Paalanen.

Kommande helg väntar nu Svenstavik på bortaplan på lördag för Sveg, och på söndag tar man emot Kramfors-Alliansen hemma i Sveg Arena.

Matchfakta

Njurunda SK  –  Svegs IK 6 – 1 (1-0, 3-0, 2-1)

Svegs mål gjordes av Marcus Persson assisterad av Jonas Edén.

Skott: 29-29 (11-13, 10-8, 8-8)
Utvisningsminuter: Njurunda SK 18, Svegs IK 12
Arena: Modin & Zetterberg Hallen
Publik: iu

Kovlands IshF  –  Svegs IK 7 – 3 (4-0, 2-1, 1-2)

Svegs mål gjordes av Marcus Persson assisterad av Johan Olofsson, Mattias Bergström assisterad av Emil Olsson och Alex Woxlin samt Emil Lundqvist assisterad av Simon Nilsson.

Skott: 50-35 (21-13, 14-11, 15-11)
Utvisningsminuter: Kovlands IshF 6, Svegs IK 8
Arena: Ånäshallen
Publik: 124

ANNONS:Dela det här!