Sveg upp i serieledning efter vinst mot Strömsund

Foto av författare

Morgan Grip

Målvakten Mattis Vesterström och segermålsskytten Samuel Ohlsson. Foto: Fredrik Jonasson
Sveg börjar matchen riktigt bra och dominerar kraftigt de första 25-30 minuterna. trots en fullständig dominans är det 2-2 efter 30 minuter och det står sig till halvtidsvilan.

– Vi rullar boll riktigt bra men troligtvis går det lite för lätt för koncentration sjunker och vi börjar göra en massa kostsamma misstag, säger Svegs tränare Fredrik Jonasson.

Spelet i andra halvlek blir mest ett "krig" och även om Svegs spel inte riktigt stämmer så jobbar spelarna riktigt bra hela matchen och lyckas till slut vinna med 4-3 efter mål i 83:e minuten av Samuel Ohlsson.

– Vi känner oss starkare i år och även om inte spelet var på topp så är vi riktigt nöjda med att ta med oss tre poäng hem till Sveg, säger Jonasson.

– Alla spelare förtjänar beröm för att de jobbar och krigar. Kul att Samuel får avgöra matchen med sitt första seniormål och skönt att Mattis i målet räddar oss ett par gånger i både första och andra halvlek, säger Jonasson.