Sveg vann övertygande

Foto av författare

Morgan Grip

Tobias Andersson ger hemmalaget ledningen med 2-0 efter 39 spelade minuter. Foto: Morgan Grip
Sveg vann söndagens hemmamatch mot gästande ÅS IF med 2-1, och man gör det övertygande.

Det var en rättvis seger där hemmalaget visade upp ett piggt spel med bitvis hög fart och fina kombinationer.

– Även om vi inte riktigt fick utdelning som vi ville så var det ganska stabilt men det blev lite stressigt ändå när vi inte får in trean och kan döda matchen, säger Svegs tränare Thomas Olsson.

Anders Wiklund, Roulholah Mousavi och Jimmy Halvarsson sticker ut i en match där annars hela laget gör en riktigt bra insats. Ovan nämnda trio gör att bortalagets backar får riktigt jobbiga 90 minuter på Svegs IP.