Svegs hockeyveteraner utan seger trots stort spelövertag

Foto av författare

Morgan Grip

Under den gångna helgen spelades den andra omgången av veteranhockeyserien Ljusnan River League, denna gång i Bollnäs. Trots stor dominans i samtliga matcher blir Svegs resultat efter helgen en förlust och två oavgjorda matcher.

I öppningsmatchen mot Alfta leder Sveg matchen länge innan Alfta kan kvittera till 2-2 och med mindre än en minut kvar att spela dessutom slå in segermålet 2-3.

I andra matchen mot Mora vinner Sveg skottstatistiken med 44-5! Trots detta lyckades inte Sveg vinna, Mora kvitterade till 2-2 på en kontring med endast 30 sekunder kvar av matchen.

Även i helgens sista match mot Warpen från Bollnäs är Sveg det klart bättre laget men Warpen lyckas kvittera Svegs 5-4-ledning till 5-5 då klockan står på 19.41 i sista perioden.