Thomas Hedengran tar plats i Macken med Galenskaparna

När Macken får nypremiär på Lorensbergsteatern i Göteborg den 18 januari 2018 hittar vi Thomas Hedengran i uppsättningen. Foto: Morgan Grip

Dela det här!

Den 27 oktober 2016, på Lorensbergsteaterns 100-årsdag, hade ”Macken – TV-serien på scen” med Galenskaparna och After Shave premiär.

Den 10 juni spelades den hundrade och sista föreställningen för den här gången. Nästan 80 000 personer har sett den och ännu fler vill se. Biljettrycket har varit enormt och efter många diskussioner bestämde man sig för att den kommer att spelas ytterligare 32 gånger på Lorensbergsteatern, med nypremiär den 18 januari 2018.

På scen i den andra uppsättningen, tillsammans med Knut Agnred, Anders Eriksson, Claes Eriksson, Per Fritzell, Jan Rippe och Charlott Strandberg, hittar vi ingen mindre än Thomas Hedengran. Thomas har även tidigare spelat med Galenskaparna i revyn ”Alla ska bada” i slutet av 90-talet.

Dessutom blir det 25 föreställningar på Cirkus i Stockholm med premiär den 11 april men då finns tyvärr inte Thomas med som det ser ut i nuläget.

Macken – Roy’s & Roger’s Bilservice visades på TV för första gången hösten 1986. Serien gjorde Galenskaparna och After Shave folkkära och det sista avsnittet i sågs av 3,6 miljoner tittare. Därefter har serien visats i repris ett antal gånger i SVT och haft över miljonen tittare varje gång.

Under sommaren ses Thomas på Öland där han spelar i farsen Rent mjöl i påsen tillsammans med bland andra Janne ”Loffe” Carlsson och Anna Rydell.

Dela det här!