Foto av författare

Morgan Grip

Emil Olsson sprätter in 1-0 för Sveg. Foto: Morgan Grip
En rivstart med två snabba hemmamål genom Emil Olsson och Johan Olofsson skapade både förväntningar och förhoppningar för hemmapubliken om att säsongens första poäng skulle kunna inkasseras i gårdagens hemmamatch mot IFK Strömsund.

Strömsund reducerar och kvitterar sedan Svegs ledning innan Simon Nilsson kan slå in 3-2 och se till att det är hemmaledning efter första perioden.

I den andra perioden fick vi se fem mål, dessvärre var alla signerade Strömsund. Med ställningen 3-7 efter den andra perioden hade förväntningarna och förhoppningarna och stora delar av publiken lämnat Sveg Arena.

Matchen slutar 3-10 efter 0-3 i tredjeperioden och vi ser ännu en klar förlust för Sveg.

– Vi hade inte en tanke på att vi skulle kunna släppa in fyra mål på tio minuter i andra perioden. Det gick lite för enkelt för dem naturligtvis men de hade bra avslut och vi gjorde för många misstag, säger Svegs tränare Mikael Hedberg. Så här ser det ut, visst är det tungt men vi får leva med det och jobba på det.