Välkommen till ”nya” Sveg.se!

Jessica Pedersen och Morgan Grip är from 1 mars 2013 nya ägare av Sveg.se/Sveg.info. Foto: Inga Björk
Foto av författare

Morgan Grip

Jessica Pedersen och Morgan Grip tar över verksamheten efter Jocke Lagercrantz och är från och med den 1 mars nya ägare av Sveg.se/Sveg.info.

Den första förändringen ser ni redan nu framför er, en redesignad, lite bredare och omstrukturerad webbsajt som vi hoppas att ni, våra läsare och annonsörer skall gilla. Nytt är också att vi kommer att ha ett antal bloggare på sajten och med från start är Stefan Hallgren och Mathilda Blomdahl.

Vi har också utökat möjligheterna för företags- och föreningsabonnemangen, på sin ”webbsida” kan nu företag och föreningar förutom att presentera sig med text samt publicera ”Nyheter” och event i ”Aktivitetskalendern” också lägga upp bilder och en film. Trots utökade möjligheter har vi renodlat administrationsgränssnittet för enklare hantering av Era företags- och föreningssidor. Nytt är också att Ni nu hittar de senaste nyheterna från Härjedalens kommuns webbplats också här på Sveg.se. Fler förändringar och förbättringar av Sveg.se kommer att ske fortlöpande framöver.

Det känns oerhört glädjande och stimulerande att få ta över Sveg.se, som är och skall i ännu högre grad bli den naturliga mötesplatsen på webben för boende i Sveg med omnejd och andra med hjärta för området – utflyttade, frididshusägare, besökare mfl.

Vi har många tankar och idéer när det gäller vidareutvecklingen av Sveg.se. Vi är lyhörda för synpunkter och önskemål och tar också tacksamt emot tips på uppslag för artiklar, stora som små, som ni tror skulle kunna passa att skriva om. Mejla era tips till Jessica på jessica@wordpress-718213-2385986.cloudwaysapps.com eller varför inte titta in till oss på kontoret på Jämtlandsgatan 3 (fd. E.ON) så bjuder vi på fika.

Vi hälsar gamla och nya läsare och annonsörer hjärtligt välkomna till ”nya” Sveg.se. Vi vill också passa på att tacka Jocke Lagercrantz och önska honom lycka till i framtiden med nya projekt.

Ni hittar oss också på facebook 

/ Jessica & Morgan

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!