Wolfman Cruisers firade 10-års jubileum sedan nystarten 2005

Dela det här!



img_1936.jpg
Lasse Lind hade bakat jubileumsbakelser dagen till ära. Foto: Morgan Grip
Kaffe och bakelser signerade tidigare bagaren och mångårige medlemmen Lasse Lind avnjöts i strålande solsken när Wolfman Cruisers på lördagen hade samlats för att fira klubbens 10-års jubileum sedan nystarten 2005.

Klubben startades egentligen 1988 men somnade sakta in någon gång i mitten på 90-talet. 2004 väcktes tankarna hos några entusiaster om att väcka Wolfman Cruisers ur sin törnrosasömn. Efter ett möte i maj 2005 bildades en styrelse och Wolfman Cruisers var återigen ute på vägarna.

– De har varit händelserika och roliga år med många gemensamma resor till arrangemang runt om i landet och naturligtvis våra egna arrangemang, säger Wolfman Cruisers ordförande Örjan Eriksson.

Hur ser framtiden ut för Wolfman Cruisers?

– Jag tror att vi får in fler yngre medlemmar. Vi har till exempel Epa-gänget på väg in i föreningen nu som en egen sektion så det ser bra ut framöver, riktigt spännande, berättar Örjan Eriksson.

Bild 2

img_1944.jpg

Bildtext 2
– De har varit händelserika och roliga år med många gemensamma resor till arrangemang runt om i landet och naturligtvis våra egna arrangemang, säger föreningens ordförande Örjan Eriksson. Foto: Morgan Grip

Dela det här!