Yvonnes konst fyller Annexet

Dela det här!

26062016-img_3262.jpg
Yvonne Ohlsson Söderholm har fyllt Annexet på Äggen med djur, rock, högklackat och mycket mer. Foto: Morgan Grip
Hon har målat hundporträtt till kungen och drottningen, Agneta Fältskog och Anders Bagge. Hon har målat av Peter Lundblads röda converse. Ett par av hennes tavlor har också förstorats upp och pryder en lounge på Best Western Hotell i Bromma. Yvonne Ohlsson Söderholm är en ofta anlitad konstnär och just nu finns det möjlighet att se en del av hennes fantastiska akvareller i Annexet ute på Äggen.

I söndags hölls välbesökt vernissage och där hänger nu utställningen fram till den 24 juli. Tavlorna har inspiration av fotokonst och det är en ganska bred blandning hon bjuder på.

– Jag gillar beskärda och lite tuffa bilder. Skor, ben, korsetter, bilar, musikbilder och så hundporträtten förstås som betytt så mycket för mig, säger Yvonne Ohlsson Söderholm.

Till och med söndag den 24 juli finns utställningen att ta del av Öppettiderna är onsdag-söndag klockan 14-18.

Yvonne Ohlsson Söderholm föddes i Sveg 1952 men bor numera i Fagervik där hon verkar som förskolelärare och har målandet som en deltidssysselsättning, bland annat med återkommande illustrationer i tidskriften Hundsport. Hon återkommer dock gärna till Svegsbygden och stugan i Härjeåsjön.

Bild 2

26062016-img_3273.jpg

Bildtext 2
Foto: Morgan Grip

Dela det här!