Zidou och Daniel är nya krögare på Restaurang Mysoxen

Zidou Kichi och Daniel Hagelberg är sedan den 1 september nya krögare på Restaurang Mysoxen. Foto: Morgan Grip
Zidou Kichi och Daniel Hagelberg heter Restaurang Mysoxens nya krögare. Zidou och Daniel är båda välkända och erfarna restaurangmänniskor i Sveg, Zidou driver sedan några år tillbaka Svegskrogen och Daniel har många år som kock bakom sig. Foto: Morgan Grip

Dela det här!

Artikeln innehåller annonser och annonslänkar

Zidou Kichi och Daniel Hagelberg heter Restaurang Mysoxens nya krögare. Zidou och Daniel är båda välkända och erfarna restaurangmänniskor i Sveg, Zidou driver sedan några år tillbaka Svegskrogen och Daniel har många år som kock bakom sig.

Sedan den första september driver de nu restaurang Mysoxen tillsammans.

– Vi kommer att lyssna på vad både svegsbor och hotellgäster vill ha, och vi tar gärna emot synpunkter och förslag, säger Daniel Hagelberg.

– Vi kommer att utveckla kvällsrestaurangen och à la cart-menyn. Målsättningen är också att vi i framtiden skall ha öppet sju dagar i veckan, även på kvällarna fram till 22.00. Vi kommer att köra lite temakvällar med underhållning, berättar Daniel. Vi skall även ta fram en bra beställningsmeny där vi till exempel kan ta emot bröllop, personalfester och liknande.

Dagens lunch-menyn är även det något man tänker sig att utveckla framöver.

– Vi kommer att försöka titta på trender i restaurangbranschen och åka på mässor och liknande. Det finns en risk när man jobbar i köket hela dagarna, att köra fast i de gamla vanliga luncherna, säger Daniel.

SE MER AV HÄRJEDALEN! Prenumerera på Hela Härjedalens Youtubekanal!

ANNONS:Dela det här!