0-3 förlust för Svegs hockeydamer

Foto av författare

Jessica Grip

Trots en bra match av Svegs hockeydamer slutar det tyvärr med en 0-3 förlust. Foto: Morgan Grip
Svegs hockeydamer tog emot Leksand 2 hemma under lördagseftermiddagen. Med endast nio utespelare och en målvakt gjorde Sveg en riktigt bra match som trots det tyvärr slutar med en 0-3 förlust. Stabilt målvaktsspel av Svegs Elin Hellström som räddar 32 skott.

Tränare Tommy Svensson vill dock ge beröm till hela laget för en mycket bra insats i lördagens match.

– Med en trupp på tio tjejer kan man inte spela mycket bättre än så här.

Sveg skulle ha gästats av Sandviken för match i morgon söndag, den matchen är dock framskjuten till ett senare tillfälle.

Nästa helgs matcher mot Skåre är tyvärr också framskjutna p.g.a. brist på istider i deras ishall som delas av flera olika föreningar.
Det blir därför inga matcher för damerna förrän 23-24 november mot Sandviken respektive Nora.

Bild 2

Bild 3

Bildtext 2
Sveg hade chanser men lyckades inte få hål på Leksands målvakt. Foto: Morgan Grip
Bildtext 3
Lisa Larsson får hjälp av isen efter en otäck smäll i andra perioden. Det är dock ingen fara med Lisa som är tillbaka i spel i tredje perioden. Foto: Morgan Grip