Hemvändaren Niklas Ohlson får jobbet som destinationschef i Sveg

Foto av författare

Morgan Grip

niklas_olsson.jpg
Hemvändaren Niklas Ohlson får jobbet som destinationschef i Sveg. Foto: Privat
Niklas Ohlson, 36 år, född och uppvuxen på Äggen utanför Sveg, men sedan många år bosatt i Norrköping, får jobbet som destinationschef för projekt Destination Sveg.

– Det här känns jättebra och väldigt roligt. Jag går in i det här och tänker på vilka möjligheter som finns och inser att det här kan bli riktigt, riktigt bra. I grund och botten finns många positiva delar i Sveg som man kan fortsätta att jobba med och utveckla, så det är ju inte helt från noll, även fast det inte finns något destinationsbolag i dag, säger Niklas Ohlson och ger några exempel.

– Det finns redan starka föreningar och viljestarka företag som lockar folk till Sveg. Det finns också väldigt fina arenor till exempel badhuset, Svegs IP, ishallen och en skidstadion som håller toppklass, för att nämna några, så förutsättningarna är nog bättre än vad man kanske tror, säger Niklas Ohlson.

Niklas har en gedigen bakgrund inom projektledning, marknadsföring och event och arbetar i dag som strategisk projektledare inom sponsring och event på Stadiums marknadsavdelning i Norrköping, men tar nu med sig sambo och två barn och flyttar hem till Sveg.

Niklas Ohlson tillträder sin tjänst senare i år.

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!