Roos slutar som tränare i Lillhärdal

– På grund av jobb och förändrad livssituation kommer jag att få svårt att hinna med och väljer därför att kliva av, säger Anders Roos. Foto: Morgan Grip
Foto av författare

Morgan Grip

Lillhärdals IF tappar tränaren Anders Roos inför premiärsäsongen i division 3. Anders Roos, som var en viktig kugge när Lillhärdals IF sensationellt tog klivet upp i division 3, väljer nu att sluta.

– På grund av jobb och förändrad livssituation kommer jag att få svårt att hinna med och väljer därför att kliva av, säger Anders Roos.

Efter Roos avhopp behöver nu Lillhärdal så snart som möjligt hitta en ersättare på tränarposten.

– Riktigt tråkigt att vi tappar honom, speciellt så sent på säsongen. Vi var inte alls med på det här, vi har inte fått några indikationer på det här tidigare så vi hade räknat med Anders. Det är inte bara att hitta någon ny, men vi får respektera hans beslut, säger Bosse Larsson i Lillhärdals IF.

På spelarsidan har klubben gjort klart med målvakten Andreas Ekberg, senast i Hede IK, man för också diskussioner med ett par ytterligare förstärkningar.

– Vi kommer att spela med i stort sett samma trupp som förra säsongen, spetsad med max ett par spelare till, säger Larsson.

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!