Andreas Ljungberg, Ljungbergs Motor, är Årets Entreprenör

Andreas Ljungberg, Ljungbergs Motor, tar emot utmärkelsen Årets Entreprenör under torsdagskvällens Guldgala i Östersund. Foto: Privat
Foto av författare

Morgan Grip

Andreas Ljungberg, Ljungbergs Motor, är Årets Entreprenör i Jämtlands län

Andreas tog emot priset, en prischeck på 20 000 kronor, under torsdagskvällens guldgala i Östersund.

– Riktigt roligt att få ett så fint pris på guldgalan. De är ett mäktigt och imponerande arrangemang och en riktigt bra mötesplats med andra företagare och entreprenörer som man aldrig träffar annars, säger Andreas Ljungberg.

Priset delas ut av Swedbank och juryns motivering lyder:

”Årets vinnare har ett utpräglat affärssinne och näsa för affärer. En stark drivkraft för företagande och utvecklingen av sin affär med ett lokalt arbetssätt. Driver sinnrikt företagande med hjärta, kunskap och lönsamhet. Har utvecklat framgångsrikt företagande från ett starkt intresse med framgångar även på tävlingsarenorna.

Entreprenörens framfart har skapat stort intresse i branschen och han är idag en del i utvecklingen av nya produkter inom sitt gebit och en värdig vinnare”

Leif och Sebastian Lindström nominerade i kategorin Årets Företagare

I kategorin Årets Företagare var Leif och Sebastian Lindström, ICA Supermarket Sveg, en av finalisterna. Den utmärkelsen gick till Adam och Daniel Brånby på Woolpower.

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!